Tilskudsordning


Til
skud fra sygesikring.
Med det gule sundhedskort kan der med henvisning fra egen læge eller ambulatorium ydes tilskud til patienter der har en af følgende sygdomme:

 – Diabetes (tilskud udgør 50%)
 – Svær leddegigt (Reumatoid Artrit) (tilskud udgør 50%)
 – Svær Psoriasisgigt (tilskud udgør 50%)
 – Bøjlebehandling til nedgroede negle(Unguis incarnatus),(tilskud udgør 40%)*
 – Arvæv fra strålebehandling af vorter (tilskud udgør 40%)

Region Midt
Har som en forsøgsordning fjernet kravet om HENVISNING på behandling af nedgroede negle. Pr. 1. februar 2022 kan patienter med nedgroede negle, henvende sig direkte til en fodterapeut UDEN HENVISNING fra egen læge. Denne forsøgsordning er gældende i 1 år og 6 måneder, frem til og med d. 31.07.2024                 

Behandlinger som udføres med tilskud fra sygesikring følger den normale prisudvikling og er overenskomst bestemt.

Tilskud fra kommunen
Er du pensionist og vanskelig stillet økonomisk kan du søge om tilskud på op til 85 % fra kommunen til dine helbredsmæssige udgifter. https://silkeborg.dk/Borger/Sundhed-omsorg-og-sygdom/Laegevalg-og-sundhedskort/Helbredstillaeg 

Tilskud fra sygeforsikring
Er du medlem af sygeforsikring danmark har du mulighed for at få tilskud til fodbehandling hvis du er i gruppe 1 eller 2.
Du kan få tilskud til fodbehandling, hvis du er i gruppe 1 og 2 og til indlæg hvis du er i gruppe 1, 2 eller 5 https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/ Har du en privat sundhedsforsikring kan det også være en fordel at undesøge, om den dækker til behandling eller indlæg.