Nedgroede Negle

Nedgroede negle kan være en smertefuld tilstand, hvor neglen vokser ind eller ned i huden. Dette kan resultere i betændelse og infektion, og i nogle tilfælde kan det endda kræve kirurgisk behandling. Heldigvis kan en fodterapeut hos Fod-Tjek hjælpe med at behandle nedgroede negle på en effektiv og skånsom måde. Vejlede i korrekt negleklipning og forebyggelse af nedgroede negle. Vejlede i korrekt fodtøj og korrekt brug af det.

Når du kommer til os med en nedgroet negl, vil vores erfarne fodterapeut først undersøge neglen og den omkringliggende hud for at afgøre omfanget af problemet. Vi vil også evaluere din fods sundhed og eventuelle underliggende problematiske årsager, som kan have bidraget til din nedgroede negl. 

Nedgroede negle opstår ofte pga. forkert negleklip, forkert valg af fodtøj eller forkert brug af fodtøj men det kan også være pga. fejlstillinger i foden, som kan give en forkert gangafvikling, der belaster neglen. Det kan også være arvelige betinget. 

Efter en grundig undersøgelse vil vi i samråd med dig finde den bedste behandling for dig. En af de mest almindelige behandlinger, vi tilbyder, er bøjlebehandling der kan korrigere neglen. Vi anvender flere forskellige typer bøjler, til at løfte den nedgroede del af neglen og forhindre yderligere problematikker. Bøjletypen vurderes individuelt alt efter problematikken, aktivitet og almen tilstand. Men hvis du kommer tidligt i forløbet kan du i visse tilfælde være heldig, at behandlingen kun er at klippe og oprense neglen korrekt samtidig bliver du vejledt i hvordan du selv kan forhindre, at problemet opstår igen. Et aflastende indlæg kan måske være en løsning.

Derfor kontakt os hurtigst muligt.

For mere alvorlige tilfælde, vil vi vurdere om der evt. skal henvises til negleresektion (kirurgisk indgreb).

Hos Fod-Tjek forstår vi, hvor smertefuldt og frustrerende nedgroede negle kan være, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at blive smertefri og genoptage din hverdag. Kontakt os i dag for at planlægge din konsultation og begynde på vejen til smertefri fødder. Jo før jo bedre, da det som regel ikke går over af sig selv, men blot bliver værre.

Fodterapeuten vurderer og laver evt. en henvisning, så der kan opnås tilskud fra det offentlige. Der kræves INGEN henvisning fra egen læge. (Dette er forsøgsordning pr. 1. februar 2022)

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om vores fodbehandling

+45 86 81 16 19

fodter@pi-elin.dk