BEHANDLINGER

Dine fødder går du med resten af livet


KONTAKT OS

 
Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med

Vi er medlem af Danske Fodterapeuter og dermed omfattet af en kollektiv erhvervsansvarsforsikring.

Vi er løbende på kurser, så vi hele tiden er opdateret på den nyeste viden om fodrelaterede lidelser og følger udviklingen inden for vores område. Som f.eks. indlægsfremstilling, nyeste forskning inden for Diabetes, Leddegigt, Psoriasisgigt, vortebehandling, neglesvamp, smertebehandling, negleproblematikker mv.

Hygiejne: 

Vi er pålagt at arbejde under De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer, som er din sikkerhed for at hygiejne og udstyr er altid opfylder kravene.
Klinikkens behandlerudstyr er medicinsk godkendt og bliver løbende kontrolleret og kalibreret.

Klinikken har let tilgængelig indgang med lave, lange og brede trin så det er tilgængeligt for rollatorbrugere og gangbesværede. Der er parkering ved døren og der er flere andre P-pladser tæt på. Bussen har stoppested på Nordskovspassagen.


Fodbehandlinger

Behandlingsbeskrivelse

En fodbehandling består af negleklip, oprensning omkring neglene, beskæring af hård hud, hælrevner og evt. ligtorne. Fødderne vurderes individuelt og behandles ud fra det individuelle behov og om der skal tages højde for evt. sygdomme eller andre fodproblematikker. Der laves altid en individuel behandlingsplan i samråd med dig så den fodterapeutiske vurdering og behandling bliver optimal.LÆS MERE


Fodundersøgelser/analyse

Behandlingsbeskrivelse

Her undsøges fødderne, ifht fejlstillinger og ledbevægeligheder, samt div. negelproblemer. Hele vejen igennem vil du få råd og vejledning i hvad vi kan hjælpe med og hvad du selv kan gøre for dine fødder og dermed hele din krop.

LÆS MERE


Nedgroede negle

Behandlingsbeskrivelse

Nedgroede negle kan være en smertefuld tilstand, hvor neglen vokser ind eller ned i huden. Dette kan resultere i betændelse og infektion, 

Derfor kontakt os hurtigst muligt, hvis du kommer tidligt i forløbet, kan du i visse tilfælde være heldig, at behandlingen kun er at klippe og oprense neglen korrekt samtidig bliver du vejledt i hvordan du selv kan forhindre, at problemet

Fodterapeuten vurderer og laver evt. en henvisning, så der kan opnås tilskud fra det offentlige. Der kræves INGEN henvisning fra egen læge. (Dette er forsøgsordning i Region Midtjylland)LÆS MERE


Laserbehandling

Behandlingsbeskrivelse

Vi kan tilbyde behandling med vores nye laserudstyr imod mange fodproblemer:

– Neglerodsbetændelse
– Heling af sår og diabetiske sår
– Heling af hælrevner
– Fodsvamp
– Neglesvamp
– Fjernelse af fodvorter
– Smertelindring i ømme neglerødder
– Smertelindring på ømme knyster
– Smertelindring på hælsporer
– Smertelindring ved ledsmerter

LÆS MERE


Akupunktur

Behandlingsbeskrivelse

 

Hos Fod-Tjek tilbyder vi effektive og smertefri akupunturbehandlinger, som kan hjælpe med at behandle en række forskellige fodproblemer. Akupunkturbehandlinger kan give dig lindring fra smerter og ubehag.

Diabetesforeningen.

LÆS MERE


Hjemmebehandling

Hvis du har nedsat funktionsniveau og ikke kan komme til klinikken, er der mulighed for du kan behandles på plejehjem eller eget hjem.

Hvis du får tilskudsberettiget behandling fra Regionen kræver det en henvisning til behandling i hjemmet.

Ved behandling i hjemmet afsættes der ekstra tid til kørsel, klargøring og afslutning. Derfor tages der et udebehandlingstillæg, og km. TillægLÆS MERE


Analyse

Behandlingsbeskrivelse

Fodens opbygning analyseres, således at korrekt behandling foretages.

 

 


Fodmassage

Behandlingsbeskrivelse

Massage af fod og underben:

Sunde fødder er en stor del af det samlede velvære i kroppen. Hvis man har ondt i fødderne forplanter det sig hele vejen op igennem kroppen. Ved massage bliver musklerne langsomt blødgjort, løsnet og afspænder både fødder og underben. Derved øges bevægelsesfriheden i fødder og led.

Massagen sætter gang i kredsløbet ved at blodgennemstrømningen øges og forbedrer lymfecirkulationen.

Fodmassage kan også påvirke det psykiske velvære og være et godt middel mod f.eks. stress. Det er godt for hele kroppen og giver en dejlig fornemmelse af ro og velvære.