Laserbehandling

Hos Fod-Tjek tilbyder vi effektive og smertefri laserbehandlinger, som kan hjælpe med at behandle en række forskellige fodproblemer. Laserbehandlinger kan give dig lindring fra smerter og ubehag.

Vi kan også anvende vores laserbehandlinger til at behandle fodvorter. Fodvorter er hårde, knudrede hudområder, der typisk forekommer under foden og kan være smertefulde at gå på (se mere under fodvorter). Vores laserbehandlinger kan fjerne fodvorterne uden at beskadige det omkringliggende væv, hvilket kan resultere i mindre smerte og kortere helingstid sammenlignet med traditionelle behandlinger.

Vi kan også bruge vores laserbehandlinger til at behandle smerter i foden, forårsaget af forskellige lidelser, som fx hælspore (Facitis plantaris), achilles senebetændelse og mortons neurom og fremme sårheling. Laserterapi fungerer ved at øge blodgennemstrømningen i det berørte område og reducere inflammation, hvilket kan lindre smerter og forbedre mobiliteten.

Vores laserbehandlinger er hurtige, sikre og smertefrie. De kræver ingen bedøvelse og du kan vende tilbage til dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Vores erfarne fodterapeuter vil arbejde tæt sammen med dig for at evaluere dine behov og udvikle en behandlingsplan, der passer til dine specifikke situationer og mål.

Så hvis du lider af fodvorter eller smerter i foden, skal du ikke vente med at kontakte os og høre mere om vores laserbehandlinger.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om vores fodbehandling

+45 86 81 16 19

fodter@pi-elin.dk