Akupunktur

Hos Fod-Tjek tilbyder vi effektive og smertefri akupunturbehandlinger, som kan hjælpe med at behandle en række forskellige fodproblemer. Akupunkturbehandlinger kan give dig lindring fra smerter og ubehag.

Akupunkturbehandlinger kan behandle smerter i foden forårsaget af forskellige lidelser, som fx hælspore (Facitis plantaris), achilles senebetændelse, urinsyregigt (feks. Podagra). Akupunktur fungerer ved at øge blodgennemstrømningen i det berørte område og reducerer inflammation, hvilket kan lindre smerter og forbedre mobiliteten.

Vores akupunkturbehandlinger er hurtige, sikre og smertefrie. De kræver ingen bedøvelse og du kan vende tilbage til dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Vores erfarne fodterapeuter vil arbejde tæt sammen med dig for at evaluere dine behov og lave en behandlingsplan, der passer til dine fødder

Så hvis du lider af smerter i foden, skal du ikke vente med at kontakte os og høre mere om vores akupunkturbehandlinger. Vi er her for at hjælpe dig med at genvinde sundheden og komforten i dine fødder.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om vores fodbehandling

+45 86 81 16 19

fodter@pi-elin.dk